Ελληνικά English
   
 

Απόλυτη αίσθηση οδήγησης
 
       
   
       
 

  Χειροκίνητος Επιταχυντής και φρένο

Το Carospeed είναι ένας χειροκίνητος μοχλός, επιταχυντής και φρένο, που δίνει στον οδηγό απόλυτη αίσθηση οδήγησης. Οι λειτουργίες των πεντάλ του αυτοκινήτου μεταφέρονται στον μοχλό ο οποίος τοποθετείται δίπλα στο κάθισμα του οδηγού, στη δεξιά πλευρά του. Τραβώντας τον μοχλό προς τα πίσω το αυτοκίνητο επιταχύνει και ωθώντας προς τα εμπρός φρενάρει. Είναι πολύ απλό στην χρήση του.
Το Carospeed είναι εργονομικά σχεδιασμένο και μελετημένο μετά από πολυετή εμπειρία και καθημερινή εξέλιξη στις εφαρμογές συστημάτων, για άτομα που δεν έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα πεντάλ του αυτοκινήτου.
Πατώντας ένα κουμπί πάνω στον μοχλό, ενεργοποιείται το σύστημα προσωρινού χειρόφρενου. Το σύστημα αυτό κρατάει το αυτοκίνητο σταματημένο όταν θέλουμε να μετακινήσουμε το χέρι για να αλλάξουμε ταχύτητα ή να ενεργοποιήσουμε οποιαδήποτε άλλη λειτουργία του αυτοκινήτου.
Το Carospeed εφαρμόζεται στους περισσότερους τύπους αυτοκινήτων με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα πεντάλ παραμένουν στην αρχική τους θέση έτσι ώστε το αυτοκίνητο να οδηγείται από οποιονδήποτε. Η παρέμβαση στο αυτοκίνητο, κατά την εφαρμογή του, είναι μηδαμινή και έτσι το αυτοκίνητο επανέρχεται εύκολα στην αρχική του κατάσταση.
  To Carospeed κατασκευάζεται στη Σουηδία, τηρεί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας και είναι εγκεκριμένο από όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων.  
       
 

  Το Carospeed διατείθεται και στην έκδοση E. Τo Carospeed E σχεδιάστηκε για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στην οδήγηση.

Μέσω ενός joystick τεσσάρων κατευθύνσεων ο οδηγός έχει την δυνατότητα να χειρίζεται βασικές λειτουργίες του αυτοκινήτου όπως: αριστερό και δεξί φλας, αλάρμ, υαλοκαθαριστήρες, κόρνα, και φώτα. Ετσι ο οδηγός δεν χρειάζεται να μετακινήσει το χέρι του από τον μοχλό για αυτές τις λειτουργίες.Συμβατό με τις προδιαγραφές της Οδηγίας 2006/126 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ελληνικού Προεδρικού Διατάγματος 51/27.4.2012 (Άρθρο 21, σελ. 2804, κωδικοί 20.06/20.09/20.10/25.04).

Ελληνική Δημοκρατία - Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων
       
  Video    
 
       
  Φωτογραφίες Μοντέλων    
       
 
   
       
 
 
 
    CARONY Ειδικά χειροκίνητα αμαξίδια για εύκολη    επιβίβαση και αποβίβαση στο αυτοκίνητο
  Αναστροφή Πεντάλ Επιταχυντή Carony Go
  A-Hatch Περιστρεφόμενα Καθίσματα
  Chair Topper Tilda - Caroslide
  Πεντάλ Νανισμού Αναβατόρια
  Τηλεχειριστήρια Υπέρυθρων Εντολών Ράμπες
  Κράτημα Τιμονιού Γερανάκια
  Ηλεκτρονική Χειροκίνητη Επιτάχυνση &     Μηχανική Πέδηση Ζώνες - Στηρίγματα αμαξιδίου
  Push & Pull Ribaltina - Βοηθητικό κάθισμα οδηγού